Fandom

Lirik Lagu

Didi Kempot:Setasiun Balapan

156pages on
this wiki
Add New Page
Bicara0 Share

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Artist:Didi Kempot
Album:
Title:Setasiun Balapan

Didi Kempot Stasion Balapan03:58

Didi Kempot Stasion Balapan

Didi Kempot:Stasion Balapan


 Lirik Lagu Didi Kempot Stasiun Balapan

Ning stasiun balapan
Kuto solo sing dadi kenangan
Kowe karo aku
Naliko ngeterke lungamu

Ning stasiun balapan
Rasane koyo wong kelangan
Kowe ninggal aku
Ra kroso netes eluh ning pipiku

Da a... Dada sayang
Da... Slamat jalan


Reff:
Janji lungo mung sedelo
Jare sewulan ra ono
Pamitmu naliko semono
Ning stasiun balapan solo

Jare lungo mung sedelo
Malah tanpo kirim warto
Lali opo pancen nglali
Yen eling mbok enggal bali

Pranala luarEdit

Templat:Adalagu Sundala

Also on Fandom

Random Wiki