Wikia

Lirik Lagu

Didi Kempot:Setasiun Balapan

Bicara0
128pages on
this wiki
Artist:Didi Kempot
Album:
Title:Setasiun Balapan

Didi Kempot Stasion Balapan03:58

Didi Kempot Stasion Balapan

Didi Kempot:Stasion Balapan


 Lirik Lagu Didi Kempot Stasiun Balapan

Ning stasiun balapan
Kuto solo sing dadi kenangan
Kowe karo aku
Naliko ngeterke lungamu

Ning stasiun balapan
Rasane koyo wong kelangan
Kowe ninggal aku
Ra kroso netes eluh ning pipiku

Da a... Dada sayang
Da... Slamat jalan


Reff:
Janji lungo mung sedelo
Jare sewulan ra ono
Pamitmu naliko semono
Ning stasiun balapan solo

Jare lungo mung sedelo
Malah tanpo kirim warto
Lali opo pancen nglali
Yen eling mbok enggal bali

Pranala luarEdit

4sharedLogo Download Mp3 di
 Sundala

Around Wikia's network

Random Wiki