FANDOM


Artist: Wiwik Sagita
Album : 
Title : Oplosan
Chord dan Lirik Oplosan - Wiwik Sagita04:35

Chord dan Lirik Oplosan - Wiwik Sagita


Lirik Lagu Oplosan - Wiwik Sagita

Opo ora eman duite
Gawe tuku banyu setan
Opo ora mikir yen mendeme
Iku biso ngrusak pikiran

ojo diteruske mendeme
Mergo ora ono untunge
yo cepet marenono mendemmu
Ben dowo umurmu

coba sawangen kae konco-kancamu
Akeh sing podo gelempangan
ugo akeh sing kelesetan
Ditumpakke ambulan

Yo wes cukupno anggonmu mendem
Yo wes cukup anggonmu gendeng
Yo mari-mario..yo leren-lereno
ojo diterus-terusno

tutupen botolmu..
tutupen oplosanmu
emanen nyawamu..
ojo mbok terus-teruske
mergane…ora ono gunane

tutupen botolmu..
tutupen oplosanmu
emanen nyawamu..
ojo mbok terus-teruske
mergane…ora ono gunane


Pranala luarSunting

Chordvisa Chord Gitar di




Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.